Vit. C+L-Lysine powder / 300g (300 annosta)

15.55 EUR

  • Jauhemuotoinen c-vitamiini!
  • Annoksessa 800 mg c-vitamiinia!
  • Lisättyä l-lysiiniä!

Vit. C+L-Lysine powder on jauhemuotoinen c-vitamiini l-lysiinillä vahvistettuna.  C-vitamiini on vesiliukoinen vitamiini, jota on saatava ruokavaliosta. Tämän vuoksi sitä on saatava ruoan tai  lisäravinteiden kautta. C-vitamiinia tarvitaan muun muassa sidekudoksen normaaliin aineenvaihduntaan, ja puutos näkyy esimerkiksi limakalvojen, ikenien ja ihon pieninä haavoina. Näiden kudoksien haavoittuessa riski saada bakteeri-, virus- ja muiden mikro-organismien infektio lisääntyy. C-vitamiini parantaa lisäksi raudan imeytymistä suolistosta, ja sillä on elimistölle antioksidanttinen vaikutus. Puutostilan oireet ovat väsymys, haavojen heikentynyt paraneminen, infektioiden lisääntyminen ja lihasheikkous.

Lisätty l-lysiini tukee C-vitamiinin toimintaa. L-lyysiiniä käytetään elimistön toimesta kudosten kasvuun sekä uusimiseen ja kudosten paranemiseen.

Alkuperämaa Puola

Huomioitavaa: Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.’

 

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vit. C+L-Lysine powder / 300g (300 annosta)”