Jaa

Pre + Intra paketti

49.00 EUR

Hyödynnä super edukas kampanjamme! Vain 49 eurolla saat Bcaa Workoutin (400g), Bcaarbsin (1000g) sekä EAA Xtran (500g). Saat kaupan päälliseksi vielä sheikkerin. Paketin ovh 79€!

 

Pre + Intra paketissa on sekä pre että intrajuomat samassa! Bcaa Workout on erinomainen preworkout bcaa-juoma, joka sisältää bcaa:ta, arginiinia sekä beta-alaniinia! Intrajuomaksi sopii erinomaiseksi EAA + Bcaarbs kombo. Jos haluat voit myös käyttää EAA + Bcaarbs tuotteita palautusjuomaksi.

Käyttöohje:

Preworkout: Kehitystasosi mukaisesti 1-2 annosta Bcaa Workout

Intra: 1 annos Bcaarbs + 1 annos EAA

After: 1 annos bcaarbs + 1 annos EAA

 

BCAA Workout on monipuolinen bcaa valmiste, jossa on 2:1:1 suhteessa olevan bcaa:n lisäksi arginiinia ja beta-alaniinia tuomaan paremmat pumpit ja virtaa treeneihin. Bcaa Workout toimii siis samalla pumppijuomana.

Bcaa Workoutin pääaineena on BCAA eli haaraketjuiset aminohapot. Bcaa:sta muodostaa noin 35 % olennaisten aminohappojen (EAA) tarpeesta sekä lähes 50 % koko kehon aminohappotarpeesta. Lisätty beta-alaniini on karnosiini dipeptidin komponentti. Karnosiinilla kehon PH alenee ja maitohapon muodostuminen hidastuu. Tällöin saat enemmän toistoja irti sarjoistasi. Bcaa Workoutin arginiini toimii osana useata kehon toimintoa, mukaan lukien typpioksidin (NO) erityksessä. Tämä tuote sopii niin kestävyys, voima kuin fitnessurheiluun.

BCAArbs on koviin treeneihin suunniteltu lisäravinne. Se sisältää annosta kohden 5 g BCAA:ta ja 34 g nopeasti imeytyvää maltodekstriiniä. Tuote sopii niin treeniä ennen,treenin aikana tai treenin jälkeen nautittavaksi.  Käyttäessäsi bcaarbs:ia treenin aikana jaksat treenata kovempaa ja suojaat lihasmassaasi katabolialta. Treenin jälkeen otettaessa tehostat palautumista ja täydennät kehosi glukoosivarastot nopeasti.

EAA Xtra  sisältää runsaasti välttämättömiä aminohappoja (EAA).Välttämättömiin aminohappoihin kuuluvat aminohapot, joita  elimistö ei voi valmistaa itse muista aminohapoista. EAA Xtra sekoittuu ja imeytyy erinomaisesti. Riittävällä välttämättömien aminohappojen saannilla tuet lihaskasvua ja säilytät tehokkaasti lihasmassaa dieetillä. Aminohapot ovat välttämättömiä tehokkaassa lihasmassan kasvattamisessa.

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pre + Intra paketti”